Tutustu meihin!

Me 

Nautimme, kun näemme innostuksen asiakkaan silmissä ja kuulemme sen hänen äänessään. Se kertoo, että olemme onnistuneet työssämme. Täydellisten tilojen suunnittelu on intohimomme, johon heittäydymme koko sydämellämme ja haluamme tehdä asiakkaiden arjesta toimivaa, viihtyisää ja kaunista.

Tässä meitä auttaa kotimainen AINA-keittiöt. Heidän mittatilaustyönä tehdyt tuotteet ja yli 8000 värivaihtoehtoa takaavat yksilölliset ratkaisut ja arjen harmoniaa kotiisi. 

qp interior – unelmakoteja pitkällä kokemuksella.

qp interior on perheomisteinen yritys, joka on perustettu vuonna 1992.  Keittiöunelmien toteuttamisesta meillä on kokemusta jo muutaman vuosikymmenen ajalta. 

Kysy lisää ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Ota yhteyttä »

 

Sanja Lenardic

Mieli kaipaa aina välillä muutosta ja ajatuksissani on monia pieniä arjen unelmia toteutettavana, mutta onhan se vähän liioittelua sisustaa omaa kotia viikoittain. Siksipä parasta työssäni onkin, kun saan purkaa luovuuttani ja samalla toteuttaa unelmia!

Ida Kaarkoski

Yksilöllisyys. Siinä on perimmäinen lähtökohta tilasuunnitelmaa laatiessani. Siihen kiteytyy kaikki; ihmisten erilaiset tavat toimia ja käyttää tilojaan, erilaiset esteettiset näkökulmat sekä erilaiset elämäntilanteet.

Jätä yhteydenottopyyntö